semua Kategori

e-mel: [e-mel dilindungi]

Tel: +86 731 8512 2549

EN

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

Jemputan Jinde Tech untuk melawat gerai kami di CMEF 2017 Spring

Masa: 2017-07-27 Hits: 64

Pelanggan dan rakan-rakan yang dihormati,

Untuk makluman anda, syarikat kami Jinde Tech akan mengambil bahagian dalam Sesi Musim Bunga Pameran Peralatan Perubatan Antarabangsa China (CMEF) ke-77 yang akan diadakan di Shanghai pada 15--18 Mei. No gerai kami: H8.1-X41. Kami akan mempamerkan pemapar x-ray LED dan pensteril udara Plasma kami di sana. Sangat mengalu-alukan semua pelanggan dan rakan lama dan baru untuk melawat gerai kami. Kami mengharapkan untuk bertemu anda di sana!

Jinde Tech, selama lebih daripada 12 tahun mengkhusus dalam pengeluaran negatoskop perubatan (juga dikenali sebagai pemapar filem LED, pembaca filem), menggunakan teknologi lampu latar LED yang paling canggih, peranti klip silikon elastik yang dibangunkan sendiri, lebih cekap tenaga, lebih mesra alam. dan lebih tahan lama.

Jika anda berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan tentang negatoskop perubatan Jinde, sila layari terus laman web kami di www.view-box.com. Klik butang perkhidmatan dalam talian atau tinggalkan mesej. Jinde Tech menyediakan negatoskop mewah, perunding intim keseluruhan proses anda.