semua Kategori

e-mel: [e-mel dilindungi]

Tel: +86 731 8512 2549

EN

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

Selamat datang ke CMEF 2018 Spring Jinde Booth H7.1-U53 di Shanghai dari 11-14 April 2018

Masa: 2018-03-29 Hits: 51

Selamat datang ke Gerai CMEF 2018 Spring Jinde H7.1-U53 di Shanghai dari 11-14 April, 2018 Changsha Jinde Technology Co., Ltd.
2015619376Penonton filem sinar X LED Jinde / penerang sinar-X / kotak paparan sinar-X / negatoskop LED

Produk bantuan asing yang ditetapkan oleh kerajaan China

Pengeluar langsung pensteril udara plasma, OEM kebanyakannya dialu-alukan

Changsha Jinde Technology Co., Ltd., terletak di bandar Changsha, Hunan, telah membangunkan satu siri peralatan pengimejan perubatan dan produk pensterilan udara: Pemapar filem X-ray LED, Pensteril udara Plasma, pengusung bukan magnetik MRI & kerusi roda, komputer perubatan troli dan alat perubatan lain. Produk ini digunakan secara meluas di jabatan radiologi, bilik gerakan, CSSD, jabatan pesakit luar dan dalam pelbagai peringkat hospital atau pusat perubatan.

 Dengan kelebihan teknologi dan kualiti yang sangat baik, kami mengekalkan tahap lanjutan dalam bidang tersebut. Syarikat kami mendapat sijil ISO9001:2008 dan kebanyakan produk bertanda CE dan kami memiliki beberapa pengetahuan yang dipatenkan.

Memandangkan syarikat itu berkembang pesat, kami bukan sahaja memperoleh pasaran di China, tetapi juga mencapai pencapaian hebat dalam pasaran antarabangsa. Kami telah membangunkan beberapa pengedar luar negara dan kami aktif dalam menghadiri acara perubatan antarabangsa untuk mengembangkan jenama dan bahagian pasaran kami. Produk kami telah mengeksport ke hampir 50 negara dan wilayah di Asia Tenggara, Eropah, Amerika Latin, Afrika dan lain-lain dan sangat dihargai oleh pelanggan.

Patuhi prinsip "pelanggan diutamakan, perkhidmatan diutamakan" dan memegang falsafah perniagaan "bina jenama dengan kesetiaan dan kepercayaan, cipta masa depan dengan kualiti", kami berhasrat untuk mewujudkan "Jinde" sebagai jenama mewah yang terkenal di dunia berdasarkan profesional pasukan teknikal, kualiti yang sangat baik, rangkaian jualan yang baik dan berdaya saing.