semua Kategori

e-mel: [e-mel dilindungi]

Tel: +86 731 8512 2549

EN

Laman Utama>Tentang Kami>Profil Syarikat

Jinde Tech

Changsha Jinde Technology Co., Ltd, yang terletak di bandar Changsha, China, telah membangunkan satu siri peralatan pengimejan perubatan dan produk pensterilan udara: Pemapar filem sinar-X LED, Pensteril udara Plasma, Pensteril Katil, pengusung bukan magnetik MRI & kerusi roda, troli komputer perubatan dan peranti perubatan lain. Produk ini digunakan secara meluas di jabatan radiologi, bilik operasi, CSSD, jabatan pesakit luar dan dalam pelbagai peringkat hospital atau pusat perubatan.


Dengan kelebihan teknologi dan kualiti yang sangat baik, kami mengekalkan tahap lanjutan dalam bidang tersebut. Syarikat kami mendapat sijil ISO9001:2015 dan kebanyakan produk bertanda CE dan kami memiliki beberapa pengetahuan yang dipatenkan.
 

Memandangkan syarikat itu berkembang pesat, kami bukan sahaja memperoleh pasaran di China, tetapi juga mencapai pencapaian hebat dalam pasaran antarabangsa. Kami telah membangunkan beberapa pengedar luar negara dan kami aktif dalam menghadiri acara perubatan antarabangsa untuk mengembangkan jenama dan bahagian pasaran kami. Produk kami telah mengeksport ke hampir 50 negara dan wilayah di Asia Tenggara, Eropah, Amerika Latin, Afrika dan lain-lain dan sangat dihargai oleh pelanggan.
 

Patuhi prinsip "pelanggan diutamakan, perkhidmatan diutamakan" dan memegang falsafah perniagaan "bina jenama dengan kesetiaan dan kepercayaan, cipta masa depan dengan kualiti", kami berhasrat untuk mewujudkan "Jinde" sebagai jenama mewah yang terkenal di dunia berdasarkan profesional pasukan teknikal, kualiti yang sangat baik, rangkaian jualan yang baik dan berdaya saing.