semua Kategori

e-mel: [e-mel dilindungi]

Tel: +86 731 8512 2549

EN

Laman Utama>Berita>industri Berita

Hospital terbaik China XiangYa memilih negatoskop perubatan Jinde Tech

Masa: 2017-12-21 Hits: 62

Hospital terbaik China XiangYa memilih negatoskop perubatan Jinde Tech

Untuk membuat diagnosis yang tepat terhadap filem pesakit dan mengurangkan misdiagnosis dan misdiagnosis, banyak hospital memilih negatoskop perubatan yang dihasilkan oleh Jinde Tech. Sebagai hospital peringkat tinggi yang berprestij di China, Xiangya menggunakan negatoskop perubatan Jinde berkualiti tinggi. Dan banyak hospital terkenal seperti Hospital Kanser Wilayah Hunan, hospital Xiangya telah membeli pengeluaran perubatan Jinde negatoskop perubatan.

Hospital Radiologi Xiangya pada tahun 2013 sebagai pengubahsuaian keseluruhan, Jinde negatoskop perubatan memenangi dalam bidaan menyebabkan kualiti yang sangat baik, perkhidmatan penyayang, harga yang berpatutan.

xiangyafuy

                        Hospital Xiangya dengan lokasi bangunan negatoskop perubatan Jinde

xiangya-JD

          Hospital Xiangya dengan gambar pemasangan bilik bedah negatoskop perubatan Jinde

Jinde Tech, selama lebih daripada 12 tahun mengkhusus dalam pengeluaran negatoskop perubatan (juga dikenali sebagai pemapar filem LED, pembaca filem), menggunakan teknologi lampu latar LED yang paling canggih, peranti klip silikon elastik yang dibangunkan sendiri, lebih cekap tenaga, lebih mesra alam. dan lebih tahan lama.

Jika anda berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan tentang negatoskop perubatan Jinde, sila layari terus laman web kami di www.view-box.com. Klik butang perkhidmatan dalam talian atau tinggalkan mesej. Jinde Tech menyediakan negatoskop mewah, perunding intim keseluruhan proses anda.